Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Krebs

Månedshoroskop

oktober

Du får rigeligt at se til omkring den 11., hvilket ikke lægger op til at holde en afslappet efterårsferie. Arbejdet kan gøre, at du helt må springe ferie over, selv om det sikkert ikke vil blive populært blandt dine nærmeste. Ambitionerne skal pudses af og du kan sætte dig nye mål. Gennemtænk nøje dine planer sidst på måneden, hvor der også kan være behov for justeringer eller at gøre noget helt andet – fx at hive stikket helt.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.