Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Krebs

Månedshoroskop

august

Måneden starter med en form for opgør, hvor du ser dig nødsaget til at sige fra. Det handler om at genvinde din frihed. Selv om bølgerne går højt, skal der nok falde ro på igen. Midt på måneden står du stærkt, og du kan bruge energi på et arbejdsmæssigt gennembrud. Det er især godt at gå helt nye veje. Fra den 22. står den på hårdt arbejde, og du bør bruge dine evner inden for undervisning og formidling.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.