Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Krebs

Ugehoroskop

Uge 44

Du er gået i tænkeboks for at komme til bunds i en særlig sag. Men selv om du er grundig, er der overhængende fare for, at du ikke får det hele med. Ugen er bedst til disse grundige forberedelser og ikke til at springe ud i noget nyt. Gør du det alligevel vil du sidst på ugen finde ud af, om det kan briste eller bære. Møder du kritik, må du være parat til at skifte den kurs, du har lagt.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.