Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Løve

Månedshoroskop

oktober

En krævende hverdag vender tilbage - noget du vil kunne genkende fra august. Det kan knibe med overskuddet, og du må først og fremmest tage vare på dig selv og værne om helbred og sundhed. Første halvdel af måneden får du let taget favnen for fuld. I anden halvdel af måneden bliver du klogere på dig selv, får nogle værdier på plads og kan nyde godt af den opbakning, du får fra dit familiære bagland.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed, og er god til at organisere, være idérig, og til at inspirere sine omgivelser. Stil, elegance og kvalitet er det som en Løve føler sig tiltrukket af, intet mindre. Løven er tegnet for børn leg, sjov og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt.