Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Løve

Ugehoroskop

Uge 44

En misforståelse i dit familiære bagland kan hænge i luften, og den kan være opstået for længe siden. Du kan forsøge at rede trådene ud, men det er svært at forstår den egentlige årsag, der ligger bag. Noget har hjulpet for midt på ugen kan alt være ved det gamle eller i hvert fald bedre. I slutningen af ugen kan det være svært at få enderne til at nå sammen – du har for lidt tid!

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed, og er god til at organisere, være idérig, og til at inspirere sine omgivelser. Stil, elegance og kvalitet er det som en Løve føler sig tiltrukket af, intet mindre. Løven er tegnet for børn leg, sjov og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt.