Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Månedshoroskop

oktober

Måneden er delt i to, hvad din energi angår. Første halvdel har du mest fart på og når, hvad du sætter dig for. I anden halvdel går det hele lidt langsommere, og du kan let lade dig stresse over det, du ikke når. Hold godt fast i en god idé, du får den 7. også selv om du først kommer videre med den midt i november. Du kan blive talerør for andre den 12. og tager også gerne teten i dine familiære forhold.  

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.