Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Månedshoroskop

juli

Du har mange ideer de første dage i juli, og det giver dig en del at tænke over. Det skal føles rigtigt, når du forfølger en idé, og du skal frem for alt give dig god tid. Din lunte er kort den 8. og den 27. – pas på du ikke overreagerer. Efter den 12. får du mere energi og takler bedre dine følelser. Du bliver også bedre til at udtrykke disse. En idé, du fik først på måneden, kan du komme videre med i dagene omkring den 22.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.