Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Månedshoroskop

august

Dine kontakter og forbindelser kan løbe ud i sandet i starten af måneden. Det frustrerer dig især, fordi det også kan berøre din indkomst. Trods ferie vil der vise sig nye muligheder. Sidst i august kan du være nødsaget til at tage dig særligt af din familie. Det kan også blive en periode, hvor du ændrer holdninger, der ellers har været faste holdepunkter for dig. Der er lagt op til nogle lange og indholdsrige samtaler.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.