Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Månedshoroskop

oktober

Det meste af måneden kan du få lov til mere eller mindre at passe dine egne ting. Det gælder især, hvis du er god til at lukke andres støj og diskussioner ude. En ny kontakt den 11. vækker din begejstring, men sov på det, inden du giver dig fuldt og helt. Du er langt mere realistisk sidst på måneden og ved, hvem du vil knytte dig tættere til. De rolige stunder er til gengæld passé de sidste dage af oktober, hvor du er mere rastløs.  

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.