Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Ugehoroskop

Uge 44

Der er en person, som får meget af din opmærksomhed. Men du kan være usikker på, hvor det bærer hen. Hvis der er følelser involveret, gør det ikke situationen lettere, for det er svært at læse, om dine følelser bliver gengældt. Her kan du blive klogere i løbet af ugen, men afvent tiden lidt, før du kan konkludere noget. Fuldmånen roder op i mange følelser, men bliver også en øjenåbner.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.