Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vædder

Månedshoroskop

oktober

Den 6.-10. lægger du et stort engagement i et samarbejde eller i dit parforhold. Det er muligt at finde en god løsning og indgå en aftale, ikke mindst fordi der er en fleksibel holdning. Når det gælder arbejdsforhold, er oktober tidspunktet, hvor det igen begynder at rykke. Den 16.-20. har du heldet med dig og er let at begejstre, men umiddelbart lige efter venter også store udfordringer, så tag ikke munden for fuld.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vædder er et såkaldt Ildtegn, og den er ikke bange for en udfordring. Den er tiltrukket af alt, der er nyt og spændende, og så elsker den at konkurrere. Vædderen er typen, som helst vil og kan selv. Vædderen er god til at få ideer, men kan til tider være utålmodig. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vædderen.