Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vædder

Månedshoroskop

august

Du er sprængfyldt med energi i august, men den ebber ud ved månedens afslutning. Forhindringer omkring din karriere tæger på din energi. De kan komme fra chefen, men også være et resultat af Corona-epidemien. Det får dig til at gå i tanker om at blive selvstændig, også selv om det ikke er tiden lige nu. Presset på dig er stort midt på måneden, men det er også her, du får øje på mulighederne – også de økonomiske.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig