Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vægt

Månedshoroskop

oktober

Det er svært helt at gøre dig usynlig, når familien igen viser sig fra den krævende side, men du kan sikkert have lyst til det. Heldigvis har du dine egne opgaver at passe, og noget helt andet og spændende at gå op i den 12. Den 18. forstår du ikke dine omgivelser, men du genfinder hurtigt det gode humør. Meget kan du lægge bag dig den 21., og det hjælper at gribe roret og selv tage et større ansvar.    

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Vægtens mennesker symboliserer fred, skønhed og harmoni. De hader konflikter, og vil altid gøre meget for at imødekomme deres omgivelsers ønsker. De omgiver sig gerne med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser, og er også selv typen, som kan lide at klæde sig smukt. De elsker sociale arrangementer, og de er i deres es, hvis de kan hjælpe deres medmennesker. En Vægts svaghed kan ligge i at træffe en beslutning, eller at skulle vælge mellem to ting.