Håndlæsning: Krumme kan læse meget om dig i din hånd

I videoen her kan du se hvordan!

Kirstine "Krumme" håndlæsers passion er at hjælpe folk med at finde deres vej til succes og lykke, og ifølge Krumme kan man finde retningslinjerne til at komme nærmere lykken, hvis man kigger efter i hånden:

"Dine hænders linjer er nerveenheder og impulser fra hjernen, så linjerne afspejler den dynamik der er i dig som person. Derfor er din hånd konstant i aktivitet, alt efter hvor du er i livet og hvad der driver dig."

Læs også: Er håndlæsning noget for dig?

Hvad kan du bruge en håndlæsning til?
"De mennesker, som kommer til mig er vidt forskellige - med vidt forskellige ønsker. Nogle kommer fordi de er nysgerrige på sig selv. Nogle kommer fordi de står ved en skillevej i livet. Andre kommer fordi de står midt i en dyb personlig krise," fortæller Krumme, og forklarer hvad man kan få ud af en håndlæsning: 

"Når jeg læser din hånd er det med henblik på, at jeg via rådgivning hjælper dig til at udnytte dine evner og ressourcer bedst muligt. Jeg hjælper dig med at få mere glæde ind i din hverdag ved at klargøre, hvordan du kan håndtere dine negative handlingsmønstre."

Krumme kan se dine største talenter og evner!
- prøv en blindtegnings-samtale, hvor I taler om dig og din fremtid i et bredt og grundigt perspektiv.
- eller prøv en blindtegnings-samtale hvor I taler om et specifik spørgsmål eller emne i dit liv.

>>Har du lyst til at prøve en håndlæsning selv? Køb en session her!!<<

Hvad er en blindtegning?
En blindtegning er en tegning af din hånds omrids, som du tegner, mens du kigger på hånden og IKKE på papiret. Fordi underbevidstheden blander sig i den måde du tegner på, vil den færdige tegning kunne fortælle noget om hvor du er i livet LIGE NU. Tegning fortæller hvad der optager dig, heriblandt de ting som du ikke selv er bevidst om. Og det fortæller dig, hvad der er hindringen for dine mål og drømme, samt hvilke stærke sider, som du kan bruge for at opnå, det du ønsker.

Læs også: Håndlæsning: Tyd dine hænder